HotrodRadio Forum

René Jacobs

5 Berichten
5 Gebruikers
11 Vind-ik-leuks
32 Bekeken
Berichten: 3
Actief lid Hotrodradio DJ
Topic starter
 

Hallo allemaal, ook ik zal mij voorstellen hier op Hotrod radio.

Ik ben René Jacobs en heb een lange ervaring in het draaien op de radio.

Als 16-jarige jongen ben ik ooit begonnen met draaien op de middengolf en FM bij verschillende radiostations. Deze hobby is toentertijd alleen maar gegroeid naar professionaliteit en zodoende kwam ik bij de ziekenomroep uit en in de weekenden draaide ik om de week in 2 verschillende diskotheken. In het kleine beetje vrije tijd dat ik toen nog had ben ik als gitarist nog gaan spelen in een klein bandje. Helaas lagen onze inzichten over welke richting we op wilden teveel uit elkaar en ben ik daar mee gestopt om mij toch weer op de radio te gaan richten. Na een omzwerving bij diverse internet radiostations, ben ik uiteindelijk hier bij Hotrod radio terecht gekomen.

Het was voor mij meteen duidelijk dat dit geen doorsnee radiostation is en dat de collega deejays stuk voor stuk fijne collega's zijn en iedereen elkaar in zijn eigen waarden laat. Grappig was vooral dat ik hier 'oud' radio collega's tegenkwam en we mooie oude herinneringen konden ophalen.

Mijn radio programma dat ik hier op Hotrod radio presenteer heet 'Memories', in memories neem ik de luisteraar mee terug naar de muziek die ons herinnerd aan tijden dat we nog echt konden genieten van de muziek, zonder computer en mobiele telefoon. We duiken terug in de tijd en laten oude tijden herleven.

Ik hoop je graag terug te zien op de woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur bij het programma Memories. Uiteraard kan ik je de overige programma’s van de collega’s hier bij Hotrod radio aanbevelen, het leukste internet radio station.

 
Geplaatst : 20 maart 2024 11:14
Dj Klessebes, Woodstock69, Senna and 6 people reacted
Berichten: 42
Vertrouwd lid Hotrodradio DJ
 

He Rene leuk verhaaltje zo van je. Welkom bij ons knotsmaffe team.

 
Geplaatst : 20 maart 2024 19:56
Rene Jacobs en Opa Hotrod reageerden
Berichten: 98
Vertrouwd lid Hoofd radio techniek
 

Mooi geschreven Rene, en je heb helemaal gelijk er in.

 
Geplaatst : 20 maart 2024 23:02
Woodstock69
Berichten: 4
Actief lid Hotrod radio vriend
 

Heel leuk en TOP dat je dit geweldige team komt versterken. Ik ken verschillende DJs al vele jaren en ze hebben allemaal een grote passie voor muziek, je gaat je vast thuis voelen hier bij Hotrodradio.

 
Geplaatst : 8 april 2024 19:37
Berichten: 50
Vertrouwd lid Hotrodradio DJ
 

Welkom bij dit gezellige clubje

 
Geplaatst : 11 april 2024 17:49

Permanente koppeling naar dit artikel: https://hotrodradio.nl/forum/