HotrodRadio Alarmschijf

Elke week kiest DJ Hajo voor ons een topper van een nummer die wij dan de Alarmschijf van de Week noemen. Deze door hem gekozen alarmschijf wordt dan elke 4 uur gedraaid in onze non-stop radio en ook in alle live uitzendingen van HotrodRadio. We proberen er ook een Video clip bij te plaatsen.
—————————–

Smith & Thell brachten 20 augustus 2020 hun tweede single van 2020, genaamd “Year of the Young” uit. 

2019 was een jaar van grote contrasten voor het Zweedse duo Smith & Thell. Ze braken door met hun muziek, scoorde hits, wonnen prijzen en mochten grote podia beklimmen.

Twee nummers van hun EP Telephone Wires – “Forgive Me Friend” en “Hotel Walls” (samen meer dan 100 miljoen streams) werden platina-gecertificeerd als # 1 op de Zweedse radio. Bovendien wonnen ze de Zweedse Grammy voor Componist van het Jaar en speelden ze verschillende uitverkochte tournees in Scandinavië, terwijl ze hun debuutshow in New York City uitverkocht was.

In hun privé leven verliep 2019 echter minder rooskleurig. Ze moesten afscheid nemen van meerdere, soms nog erg jonge, dierbaren. Het was regelmatig lachen voor de fans op het podium en huilen in hotelkamers.

Ergens tijdens de voorbereidingen voor het afgelopen nieuwjaarsfeest ontstond het idee een nummer te schrijven om het einde van het bizarre jaar te markeren. Dat werd dus ‘Year of the Young’.

De Alarmschijf van week 39: Smith & Thell – Year Of The Young

Permanente koppeling naar dit artikel: https://hotrodradio.nl/wekelijkse-alarmschijf/hotrodradio-alarmschijf/