HotrodRadio Alarmschijf

Elke week kiest Mr Vibezzz voor ons een topper van een nummer die wij dan de Alarmschijf van de Week noemen. Deze door hem gekozen alarmschijf wordt dan elke 4 uur gedraaid in onze non-stop radio en ook in alle live uitzendingen van HotrodRadio. We proberen er ook een Video clip bij te plaatsen.
————————————–

Meghan Elizabeth Trainor (Nantucket, 22 december 1993) is een Amerikaans zangeres, tekstdichter en muziekproducente.

Op achttienjarige leeftijd werd Trainor als songwriter door Big Yellow Dog Music onder contract gesteld, waar ze nummers schreef voor onder andere Rascal Flatts en Sabrina Carpenter. In 2011 schreef ze twee albums, I’ll sing with you en Only 17, die ze in eigen beheer uitbracht.

In 2014 vergaarde Trainor wereldwijde bekendheid met haar debuutsingle All About That Bass. Dit nummer behaalde de eerste plaats in de Amerikaanse Billboard Hot 100, evenals de toppositie in de hitlijsten van onder andere Canada, Duitsland, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Ook in Nederland en België betekende de single haar doorbraak. Haar album Title, dat begin 2015 verscheen, was eveneens in veel landen succesvol en leverde haar in Nederland een gouden plaat op. Later dat jaar scoorde ze opnieuw een grote internationale hit met de single Marvin Gaye, een duet met Charlie Puth.

In mei 2016 bracht ze het album Thank you uit, waarvan de eerste single No in diverse landen een top 10-hit werd. In januari 2020 volgde het album Treat myself. In diezelfde maand werd ze coach in de talentenjacht The Voice UK. Eind 2020 bracht Trainor een kerstalbum uit met medewerking van onder meer de band Earth, Wind & Fire.

Persoonlijk

Op 25 december 2018 trouwde Trainor met acteur Daryl Sabara. Ze hebben samen twee zoons.
 
“Whoops” is het vierde nummer en de derde officiële single van Meghan Trainors vijfde studioalbum, “Timeless”. Op 21 mei deelde Trainor een fragment van het nummer op al haar sociale medianetwerken. De visualisatie werd samen met het album op 7 juni uitgebracht. De videoclip voor het nummer wordt op 10 juni uitgebracht.

 

De HotrodRadio Alarmschijf Week 24: Meghan Trainor – Whoops

Permanente koppeling naar dit artikel: https://hotrodradio.nl/wekelijkse-alarmschijf/hotrodradio-alarmschijf/