HotrodRadio Alarmschijf

Elke week kiest DJ Hajo voor ons een topper van een nummer die wij dan de Alarmschijf van de Week noemen. Deze door hem gekozen alarmschijf wordt dan elke 4 uur gedraaid in onze non-stop radio en ook in alle live uitzendingen van HotrodRadio. We proberen er ook een Video clip bij te plaatsen.
—————————–

The Wailers zijn terug! De Jamaicaanse reggaeband heeft voor het eerst in vijfentwintig jaar een nieuwe track uitgebracht. De band werkt op de track ‘One World, One Prayer’ samen met onder meer Shaggy en Skip Marley.

The Wailers releasen nieuwe single

Goed nieuws voor fans van The Wailers! De iconische band, vooral bekend van zijn werk met de legendarische reggaezanger Bob Marley, is terug met een gloednieuwe single. De formatie werkt op de track ‘One World, One Prayer’ samen met een flinke lijst gastartiesten. Zo zijn niemand minder dan Shaggy, Farruko, Cedella Marley en Skip Marley op het nummer te horen.

De single, een oproep tot eenheid, liefde en inclusie voorbij culturele verschillen, verscheen inclusief video op het YouTube-kanaal van de band:

—————————–

De Alarmschijf van week 23: The Wailers feat. Skip Marley and Shaggy – One World, One Prayer

 

Permanent link to this article: https://hotrodradio.nl/wekelijkse-alarmschijf/hotrodradio-alarmschijf/