HotrodRadio Alarmschijf

Elke week kiest DJ Hajo voor ons een topper van een nummer die wij dan de Alarmschijf van de Week noemen. Deze door hem gekozen alarmschijf wordt dan elke 4 uur gedraaid in onze non-stop radio en ook in alle live uitzendingen van HotrodRadio. We proberen er ook een Video clip bij te plaatsen.
—————————–

De Londense 4-koppige band ‘Super db’ heeft 7 mei de nieuwe single “Wait for Me” uitgebracht, een uptempo ballad die spreekt over een man gevangen in een liefdesdriehoek. De single combineert een teder melodieus couplet met een sterk disco-element uit de jaren 70 en komt ook op het aankomende album ‘ECOUTE CA’ dat  in juli uitkomt.

Super db speelt een kenmerkende mix van pop, disco, funk, rock en jazz en wordt door artiesten als Ear Milk en Popmatters geprezen als een act om naar te kijken. Deze single is een vervolg op eerdere nummers “Kool Funk” en “Open Line to Me” die in 2020 werden uitgebracht en in de Britse soul-hitlijsten omhoog vlogen en nummer 2 bereikten.

Bij de volgende release van Super db werken ze samen met 3 toonaangevende internationale onafhankelijke platenlabels voor de wereldwijde zomerrelease van hun album ‘Ecoute Ca’. De audiostijl van de full-length is een eerbetoon aan Jeff Lynne ‘s producties van de late jaren 70, met falsettozang, dichte productie en klassieke vocodergeluiden in het refrein.

 De Alarmschijf van week 24: Super DB – Wait For Me

Permanente koppeling naar dit artikel: https://hotrodradio.nl/wekelijkse-alarmschijf/hotrodradio-alarmschijf/