HotrodRadio Alarmschijf

Elke week kiest DJ Hajo voor ons een topper van een nummer die wij dan de Alarmschijf van de Week noemen. Deze door hem gekozen alarmschijf wordt dan elke 4 uur gedraaid in onze non-stop radio en ook in alle live uitzendingen van HotrodRadio. We proberen er ook een Video clip bij te plaatsen.
—————————–

Je kent hem wel, Ed Sheeran, de jongen die met zijn gitaar zo’n tien jaar geleden een megahit wist te scoren met “The A Team”. Door de jaren heen nestelden zich talloze liedjes van de intussen getrouwde singer-songwriter in de hitlijsten. “Thinking Out Loud” en “Castle On the Hill” zijn er slechts twee die de popfans wellicht nog steeds kunnen meezingen. In 2017 bracht Sheeran het album ÷ uit en 29 oktober verschijnt de opvolger = (uitgesproken als Equal).

We kregen eerder al twee singles te horen, een platte popsong zoals je die van Justin Bieber zou verwachten en een melige ballade zoals we er al een hele hoop van de Brit te horen kregen.

 “Shivers” valt ook onder de categorie popmuziek, maar het is wel een leuker liedje dan “Bad Habits” van enkele weken geleden. De nieuwe single begint met een leuk tokkelend geluidje en ondanks dat de beat wat platjes klinkt, weet het lied wel te overtuigen als Ed Sheeran begint te zingen en de muziek laag per laag wordt opgebouwd. Het catchy popdeuntje doet kort even denken aan “Bad Guy” van Billie Eilish, maar voor het lied helemaal is afgelopen, slaat de Brit het roer om en kunnen we nog even onze benen losgooien op een lied dat zonder twijfel weer een hit gaat worden.

 De Alarmschijf van week 38 Ed Sheeran – Shivers

Permanente koppeling naar dit artikel: https://hotrodradio.nl/wekelijkse-alarmschijf/hotrodradio-alarmschijf/