Laatste muziek nieuws

NU – Muziek Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

 • Evenementensector steunt oproep ID&T om in september weer volledig te openen
  by NU.nlANP on 4 augustus 2021 at 16:29

  De evenementen- en cultuursector steunt de nieuwe oproep van ID&T tot een volledige opening in september, omdat dan iedereen die dat wil gevaccineerd kan zijn. “Het is een noodzaak dat we vanaf 1 september openen”, zegt Jan Zoet, voorzitter van de Taskforce cultuursector. “Anders is de sector ten dode opgeschreven.”

 • Kort geding ID&T over eendaagse evenementen gaat niet door
  by NU.nl on 4 augustus 2021 at 16:03

  Het kort geding over eendaagse evenementen van ID&T gaat niet door. De festivalorganisator wilde op kortere termijn, voor 13 augustus, meer duidelijkheid over de toekomst van de evenementenbranche. Na het inzien van het OMT-advies en de aangekondigde coronamaatregelen voor evenementen heeft ID&T besloten ervan af te zien.

 • Drummer Cesar Zuiderwijk wil ondanks eind Golden Earring blijven optreden
  by NU.nl on 4 augustus 2021 at 15:58

  Cesar Zuiderwijk wil blijven optreden, vertelt hij woensdag in een gesprek met het AD. Golden Earring is wegens de ziekte van gitarist George Kooymans inmiddels gestopt, maar de 73-jarige drummer ziet voorlopig nog geen eind aan zijn carrière komen.

 • Rihanna (33) is miljardair volgens zakenblad Forbes
  by NU.nl on 4 augustus 2021 at 15:09

  Rihanna heeft meer dan 1 miljard dollar (zo’n 844 miljoen euro) aan vermogen, stelt zakenblad Forbes woensdag. De 33-jarige zangeres vergaarde het overgrote deel daarvan niet met haar muziek, maar met haar cosmeticalijn Fenty Beauty.

 • Songfestival-winnaar Maneskin maakt met Iggy Pop nieuwe versie van hit
  by NU.nl/ANP on 4 augustus 2021 at 14:53

  Rockband Maneskin brengt vrijdag een nieuwe versie van zijn hit I Wanna Be Your Slave uit, maakt de Songfestival-winnaar van dit jaar woensdag bekend op Instagram. Daarbij is ook een rol weggelegd voor de Amerikaanse rocklegende Iggy Pop.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://hotrodradio.nl/muziek-rss/