HotrodRadio Forum

[Sticky] Aanmelden als DJ bij HotrodRadio

1 Berichten
1 Gebruikers
9 Vind-ik-leuks
197 Bekeken
Opa Hotrod
Berichten: 328
Gecertificeerd lid Admin
Topic starter
 

Hoi aanstaande DJ,

Als jij je wilt aanmelden is dat heel leuk en zien we graag je aanmelding.
Voordat je je aanmeld hou dan rekening met het volgende:

1: We kunnen je helpen aan software om te draaien, en helpen instellen. Maar het liefst dat je het zelf regelt i.v.m. licenties. Instellen doen we wel gezamenlijk.

2: Altijd live gaan met een vaste verbinding ( dus geen wifi ) en een goeie microfoon. Je zult je programma moeten presenteren.

3: Kijk in het programma of je een plek ziet welke je wilt of kunt vullen. Bedenk een leuke programma naam en hoe je het invult. Daar ben je behoorlijk vrij in. Maar het liefst herkenbare muziek en afwisselend.

4: Alle beginnende dj's gaan eerst in een test omgeving en kunnen daar beoordeeld worden op de juiste instellingen en zijn/haar programma. Dit gaat natuurlijk op afspraak en overleg

5: Iedere dj betaald maandelijks ( repeteren heeft de voorkeur ) 10 EURO. En eventueel een download account van Hitnews kost je 2.50 EURO extra p/m. Daar betalen we alle benodigde rechten mee, de webruimte, dj jingles, de radio server en hosting pakket. Tevens is er elk jaar een ( meestal gratis als er voldoende budget is ) meeting met meestal een BBQ en borrel. Alle facturen en betalingen staan openbaar in het team forum deel. Dus is inzichtelijk wat er in en uit gaat. Je krijgt 1 maand op proef.

Elke nieuwe dj kan na 3 maanden een jingle pakket uitzoeken tot €50 bij http://www.radiopromotions.nl/. Dan heb je je eigen persoonlijke programma jingles.

6: Hou het altijd netjes, dus blijf neutraal qua politiek of je opvattingen. Ook geen verkeerde verbale taal e.d. wordt geaccepteerd.

7: Wij behouden ten alle tijden het recht je als DJ uit de groep te zetten als er na verschillende waarschuwingen niet voldoende gereageerd is.

8: Wees op tijd voor je uitzending, en we gaan er van uit dat je er altijd bent volgens het programma. Er wordt op je gerekend. Kun je een keer niet draaien, dan altijd afmelden in het daarvoor bestemde topic in het forum wat zichtbaar wordt als je DJ bent.

Het lijkt heel wat, maar als je gewoon normaal doet en een leuk programma maakt ben je van harte welkom bij ons team HotrodRadio.

p.s: Ik zal best wat dingen vergeten zijn, maar voor vragen staan we altijd klaar. {yellow}:winkf:

Aanmelden doe je hier:  KLIK HIER

 
Geplaatst : 26 mei 2020 17:31
Dude, DJ Hajo, Dj Klessebes and 6 people reacted

Permanente koppeling naar dit artikel: https://hotrodradio.nl/forum/