HotrodRadio Forum

Meldingen
Alles wissen

22 Maart 2012 Oprichting Stichting Hotrodradio

Opa Hotrod
(@opa-hotrod)
The Champion Admin Hotrodradio DJ, VIP

Hallo allemaal en welkom bij HotrodRadio.nl
Eigenlijk moet ik schrijven bij stichting HotrodRadio maar laten we het maar even simpel en duidelijk houden.
Donderdag 22 Maart j.l om 14.00 uur is een selecte groep van HotrodRadio naar de notaris gegaan om de statuten voor de oprichting van het stichting zijn te ondertekenen.
Over het wel en wee en hoe de stichting zal gaan opereren zal in de komende week aan u bekend worden gemaakt, hiervoor komt een apart board dat voor ieder te lezen zal zijn. Dit board is nog niet geheel klaar en dat heeft weer de reden dat wij nog niet alle gegevens hebben die van de notaris afkomstig zullen zijn. even geduld dus nog (ook voor ons).
Achter de schermen zijn wij al wel heel druk met de voorbereidingen zoals netwerken voor sponsoring en donaties maar dat is allemaal nog onder het mom voorbereiding zolang wij de eerder genoemde gegevens van de notaris nog niet hebben.

Hieronder vind je een foto collage toegezonden door Joey en onder voorbehoud wordt deze collage nog aangevuld zodra we de overige foto's ontvangen hebben.sonja tekende.jpg ondertekening theo.jpg diepie tekent1.jpg hotrod tekent1.jpg Joey tekent.jpg notaris boon1.jpg hotrod&diepie irisscan.jpg proost sthrr.jpg

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 20 maart 2020 19:19
Diepie01 liked

Permanente koppeling naar dit artikel: https://hotrodradio.nl/forum/