HotrodRadio Forum

22 Maart 2012 Oprichting Stichting Hotrodradio

1 Berichten
1 Gebruikers
2 Vind-ik-leuks
10 Bekeken
Opa Hotrod
Berichten: 328
Gecertificeerd lid Admin
Topic starter
 

Hallo allemaal en welkom bij HotrodRadio.nl
Eigenlijk moet ik schrijven bij stichting HotrodRadio maar laten we het maar even simpel en duidelijk houden.
Donderdag 22 Maart j.l om 14.00 uur is een selecte groep van HotrodRadio naar de notaris gegaan om de statuten voor de oprichting van het stichting zijn te ondertekenen.
Over het wel en wee en hoe de stichting zal gaan opereren zal in de komende week aan u bekend worden gemaakt, hiervoor komt een apart board dat voor ieder te lezen zal zijn. Dit board is nog niet geheel klaar en dat heeft weer de reden dat wij nog niet alle gegevens hebben die van de notaris afkomstig zullen zijn. even geduld dus nog (ook voor ons).
Achter de schermen zijn wij al wel heel druk met de voorbereidingen zoals netwerken voor sponsoring en donaties maar dat is allemaal nog onder het mom voorbereiding zolang wij de eerder genoemde gegevens van de notaris nog niet hebben.

Hieronder vind je een foto collage toegezonden door Joey en onder voorbehoud wordt deze collage nog aangevuld zodra we de overige foto's ontvangen hebben.sonja tekende.jpg ondertekening theo.jpg diepie tekent1.jpg hotrod tekent1.jpg Joey tekent.jpg notaris boon1.jpg hotrod&diepie irisscan.jpg proost sthrr.jpg

 
Geplaatst : 20 maart 2020 20:19
Diepie01 en Diepie01 reageerden

Permanente koppeling naar dit artikel: https://hotrodradio.nl/forum/