HotrodRadio Promo Artiest

Promo-artiest Laura Piazzai – From The Outside In

Laura is een in Italië geboren zangeres die is opgegroeid in Zweden. Ze begon haar carrière in het soul– en R&B genre, zoals blijkt uit de sterke invloeden van zangers als Whitney Houston, Christina Aguilera, Beyoncè, Celine Dion, Mariah Carey of Cher, maar met haar geheel eigen en originele manier van zingen. Een sterke en zeer krachtige stem, warm en herkenbaar, weet elk nummer te kleuren met details die haar interpretaties bijzonder en uniek maken.

13 fantastische nummers geschreven door Clive Nolan en uitgevoerd door Laura Piazzai. Een uur krachtige muziek en sterke emoties!

Het album bestaat uit de remakes van Clives oude stukken, frisse en opwindende nieuwe versies. En … er zijn ook nieuwe nummers!

From the Outside inLaura Piazzai zingt de muziek van Clive Nolan voor je. Het album is oktober 2019 uitgebracht.

Clive Nolan is een Britse muzikant, componist en producer die een prominente rol heeft gespeeld in de recente ontwikkeling van progressieve rock. Een levende legende van progressieve rock! Hij was de vaste toetsenist in Pendragon (1986-heden), Shadowland (1992-heden), Strangers on a Train (1993-1994) en Arena (1995-heden), en schreef ook teksten voor Arena en produceerde of co – het produceren van albums van verschillende andere bands.

Hij heeft de rockopera “She” geschreven die is uitgegroeid tot een volledige musical door de Caamora Theatre Company te starten. Nolan is ook de auteur van de Musicals “Alchemy” en “King’s Ransom“.

Door de muziek van Clive Nolan te zingen, is Laura Piazzai in het progressieve rockgenre gesprongen en heeft ze de nummers een modern tintje gegeven.

Om jullie een idee te geven:

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://hotrodradio.nl/promo-artiest/home-blog/