HotrodRadio Forum


Meldingen
Alles wissen

Berend Riemersma

Nonny
(@non-ny)
Leden

Berend Riemersma is 26 jaar en afkomstig uit het Friese Jirnsum. In het dagelijks leven is hij werkzaam op de buitenschoolse opvang. Hij heeft ontzettend veel hobby’s, maar zijn grootste passie is muziek.

Het begon allemaal als frontman bij de door vrienden opgerichte band 'No Matter'In 2014 is de band gestopt en kwam zijn eerste muzikale ervaring tot een einde. Maar het einde betekende ook het begin van iets nieuws. Berend ging verder als soloartiest en speelde met zijn gitaar op allerlei verschillende gelegenheden. Naast zijn solo optreden treedt hij ook samen op. Eind 2015 ontmoette hij Lotte Broersma waarmee hij nog steeds samen speelt.

Het kriebelde al een tijdje om eigen liedjes te maken, dus heeft hij contact opgenomen met Sytse Broersma van De Kast om zich hier meer in te verdiepen en te ontwikkelen.

Nu een aantal jaar verder heeft hij een EP uitgebracht, heeft hij 6 singles uitgebracht o.a. Traveller, Run Away Together en Lay Down Beside Me samen met Lotte Broersma.

Eind dit jaar zal zijn debuutalbum verschijnen ‘’Wait For Me’’ met 11 eigen geschreven nummers en een cover van Frans Bauer.

De nieuwste single 'Let Us Dance' is op 21 mei 2021 uitgebracht. Het is een vrolijk nummer die gaat over de liefde, je wordt betoverd door iemand, je droomt weg bij de manier hoe ze danst en naar je kijkt.

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 29 september 2021 22:45

Permanente koppeling naar dit artikel: https://hotrodradio.nl/forum/