Headbanner
:HOTROD_RADIO
DJ B heeft aangegeven geen tijd meer te kunnen vinden om volledig als Hoofd Radio te kunnen functioneren. Maar wel als assistent en invaller de functie aan te kunnen.
Ook via deze wijze danken wij hem enorm voor alles wat hij voor HotrodRadio doet en heeft gedaan. Hij gaat en is niet weg, maar neemt een beetje gas terug. Dat heeft ons doen denken als bestuur en daarom hebben we besloten met alle betrokkenen, om de werkzaamheden te verspreiden. Er is besloten om de functie Hoofd Radio te splitsen. Om 1 iemand alle zaken te laten regelen is best een zware en veel omvattende klus, dus gaan we het volgende doen: Zie onderstaand de nieuwe indeling qua functies:

FUNCTIE - UPDATES

33
Hoofd radio techniek: Mike Vallens met assistent DJ B.
Hoofd algemene zaken: Nonny met assistent Achmed.
Zo komen niet alle werkzaamheden zoals vragen, verlangens, aanpassingen, problemen etc. bij 1 persoon terecht. Wij denken met zijn allen dat dit het allerbeste is voor HotrodRadio en dat we nog beter iedereen kunnen bijstaan en helpen. We wensen alle betrokkenen heel veel plezier en succes met hun nieuwe functie. Als bestuur ( Hotrod - Diepie01 - Furby ) denken we het helemaal goed voor elkaar te hebben met dit waanzinnige team.
Reden genoeg om snel weer in te schakelen op HotrodRadio.
facebook