Hotrod Winter Radio

Hoi beste luisteraar,
Na maanden van problemen met onze Brulboei ( de chat ) zijn deze allemaal opgelost. Ook de website vond in ons admin panel wat problemen. Ook deze zijn eindelijk allemaal opgelost. Dus kunnen we ons weer richten waar we goed in zijn. En dat is MUZIEK en de programmering.
En er zijn vele programma's niet doorgegaan door ziekte, technische problemen en privé aangelegenheden. Langzaam aan komen ook die dj's weer terug en zullen hun programma weer gaan oppakken.
Newdj
HotrodRadio blijft groeien en we kunnen je vertellen dat we nieuwe en "oud gediende" dj's hebben met hun eigen programma en we zijn momenteel bezig weer een nieuwe te verwelkomen. Hou daarom ons programma in de gaten en luister naar jou favoriete genre muziek en dj.
En onze dj Warezspotter heeft er een beetje gewoonte van gemaakt om in de ochtenden live te gaan en is dan meestal van 09:00 uur te beluisteren. Alleen heeft hij geen vaste dagen. Dus tune in om naar hem te luisteren.
hiclipart.com

HotrodRadio vacature

HotrodRadio groeit enorm, vele luisteraars en nieuwe dj's die actief zijn.
In ons Programma kun je alle dj's actief zien: KLIK HIER

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die het leuk vinden om DJ te worden. Op dit moment vooral naar Dj's die elke week overdag wat uurtjes willen uitzenden. Kijk hiervoor ook in ons programma.
De vacatures staan erin vermeld en ook onze Non-stop uren zijn beschikbaar!

Stem ook elke dag op HotrodRadio

Stemmen op HotrodRadio
Vergeet ook niet elke dag te stemmen op ons en help HotrodRadio. Klik op bovenstaand logo, dan bij TOP 50 op de groene knop en zoek ons logo. Klik daar ook op. In en uitgaande stemmen worden geteld.
Of klik op deze link: https://www.muziektop50.nl/?i=688
Reden genoeg om snel weer in te schakelen op HotrodRadio.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet