Headbanner
Opschoning Database: Nieuwe Non-Stop muziek en verhuizing
We zijn natuurlijk al tijden bezig om onze muziek van de hoogste kwaliteit te krijgen en daarom zijn we overgegaan naar 320 Kb/s. Nu is de kunst ook alle volumes en geluid verschillen tot het minimum te beperken. Dat was helaas in de non-stop nog niet goed.
logo
Danny ( DJ B) heeft daar al tijden zijn tanden in gezet en heeft een tool om dat allemaal goed in te stellen en de muziek op een hoger niveau te tillen. Hij heeft de afgelopen weken de complete nieuwe non-stop muziek omgezet naar dat niveau. Wat ook heel vervelend is dat als je een heerlijk zwoel nummertje hoort dan daarna een behoorlijk rock nummer voor je kiezen krijgt. Het verschil was echt te groot en is nu verminderd.
:HOTROD_RADIO
We hebben daarom besloten de gehele non-stop server te legen en te voorzien van muziek die voor het grote publiek herkenbaar is en allemaal hetzelfde volume niveau hebben met allemaal dezelfde geluidinstellingen. Het is het beste uit de TOP 4000. Daarbij onze Promo Artiesten, Alarmschijven en oudere en de nieuwste Top 40 muziek.

WE ZIJN VERHUISD

We dachten dat we alles goed voor elkaar hadden, maar we bleven toch problemen houden met de "oude" server we en hadden daar te weinig cores en geheugen. We hebben daarom besloten z.s.m. te verhuizen naar een server die speciaal voor ons systeem Wordpress is gemaakt en het aantal cores en geheugen te vergroten. We hebben de garantie gekregen dat we nu online blijven en kunnen "brullen" wat we willen zonder de over load van de server. En als er nog dingen zijn die niet goed werken of je iets mist dan hoor ik dat graag en kunnen we dat ook snel verhelpen.
facebook