Hotrodradio Halloween

HotrodRadio & Hitnews

Hoi allen,
Het zal je wel opgevallen zijn dat er vele usenet forums gesloten zijn. Daar balen we allemaal van ( denk ik ) en merken we ook op Hotrodradio. Onze banner van Hotrodradio is daarom minder vaak te zien en daarom is onze sponsor Hitnews ook minder vaak te zien.
Daarom onze oproep aan iedereen om te vragen of onze banner van Hotrodradio, en tevens een mooie radio player te mogen plaatsen op de jou bekende websites en eventuele usenet fora's die er nog zijn en wij niet kennen?
En we staan sinds kort ook op het forum van Hitnews zelf: https://forum.hitnews.com/

Wil je meer informatie dan kun je Opa Hotrod een pm sturen of mailen met info@hotrodradio.nl en zorg ik voor je antwoorden en eventuele codes voor de stream player van Hotrodradio.
https://hotrodradio.nl/forum/hitnews/webpaginas-en-usenet-forums-gezocht/

Klik Hier voor de Hotrodradio Sponsor pagina
Een afbeelding van...
HotrodRadio sponsor Hitnews
Wist je dat HotrodRadio luisteraars heeft in o.a.: Nederland, België, Duitsland, Engeland, Amerika, Rusland en soms ook Polen, Oostenrijk en omringende landen.
22
hiclipart.com

HotrodRadio vacature

HotrodRadio groeit enorm, vele luisteraars en dj's die actief zijn.
In ons Programma kun je alle dj's actief zien: KLIK HIER

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die het leuk vinden om DJ te worden, gewoon van uit huis of je eigen studio. Op dit moment zoeken we vooral naar Dj's die elke week overdag wat uurtjes willen uitzenden. Kijk hiervoor ook in ons programma.
De vacatures staan erin vermeld en ook onze Non-stop uren zijn beschikbaar!
Stuur uw bericht en aanvraag naar: nonny@hotrodradio.nl

Stem ook elke dag op HotrodRadio

Stemmen op HotrodRadio
Vergeet ook niet elke dag te stemmen op ons en help HotrodRadio. Klik op bovenstaand logo, dan bij TOP 50 op de groene knop en zoek ons logo. Klik daar ook op. In en uitgaande stemmen worden geteld.
Of klik op deze link: https://www.muziektop50.nl/?i=688
Reden genoeg om snel weer in te schakelen op HotrodRadio.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet