Headbanner
Opgelost: Website mail en Brulboei problemen.
De afgelopen tijd hebben we behoorlijke problemen gehad met de website en de brulboei. Dat was voor niemand leuk, zeker niet als je live aan het draaien was.
Ook de interactie met de luisteraars was daardoor lastig of helemaal niet mogelijk.
logo
Na heel veel zoeken en speuren, updaten en upgraden zijn we ( als het goed is ) nu van al die problemen af en is alles opgelost. Het is een heel technisch verhaal, maar het komt er op neer dat wij TE nieuw zijn. We hebben de allernieuwste plug-ins, modulen en software, waar eigenlijk de server nog niet op berekend was. We draaien nu op de nieuwste versie database software en kunnen voorlopig weer een tijd vooruit.
We hopen iedereen weer snel terug te zien op de website en in de brulboei.
email
Het bleek ook dat er soms geen e-mail verstuurd werden als je aan het registreren was.
Dat probleem is inmiddels wel opgelost, en we kunnen weer gewoon mailen en b.v. een nieuwe wachtwoord opvragen. Uiteindelijk hebben we nu het registreren nog makkelijker gemaakt door geen e-mail verificatie meer aan te vragen. Dus nu is het een gebruikersnaam invoeren, een geldig e-mail adres ( is voor spam controle en e-mails ) een wachtwoord en je bent direct op de website en kun je chatten in de brulboei..

Nieuw: HotrodRadio Games

110%Gaming
Soms is het even leuk om tijdens het luisteren naar HotrodRadio even een relaxt spelletje te spelen. Ook dat kan bij ons, en we hebben wat leuke geplaatst op onze website. B.v: Woordzoeker - Web Puzzel - Kruiswoord - Asteroids - Dino game.
facebook