HotrodRadio

Hotrod Zomer Radio

HotrodRadio gaat ook de zomer in.
Dat betekend wel dat er Dj's op en met vakantie gaan of al zijn.
Dit betekend ook dat er vele wijzigingen zijn in de programmering van ons station en jou favoriete dj niet aanwezig zal zijn. Hou daar rekening mee.
Newdj
HotrodRadio blijft groeien en we kunnen je vertellen dat we nieuwe en "oud gediende" dj's hebben met hun eigen programma en we zijn momenteel bezig weer een nieuwe te verwelkomen. Hou daarom ons programma in de gaten en luister naar jou favoriete genre muziek en dj.
klipartz.com
We hebben ook een vraag en oproep aan onze luisteraars of ze wat missen en/of dat ze ideeën/vragen hebben. We willen graag jou inbreng en die kan de betreffende dj zelf beantwoorden of die we dan in een volgende nieuwsbrief beantwoorden.
---------------
Oproep aan de luisteraars om te vertellen waarom je graag naar HotrodRadio luistert? We kunnen daarna elke maand het verhaaltje van 1 luisteraar in de nieuwsbrief vermelden. Of live in een uitzending kunnen laten horen.
Alle opmerkingen, wensen, vragen etc etc kunnen naar nonny@hotrodradio.nl of info@hotrodradio.nl
hiclipart.com

HotrodRadio vacature

HotrodRadio groeit enorm, vele luisteraars en nieuwe dj's die actief zijn.
In ons Programma kun je alle dj's actief zien: KLIK HIER

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die het leuk vinden om DJ te worden. Op dit moment vooral naar Dj's die elke week overdag wat uurtjes willen uitzenden. Kijk hiervoor ook in ons programma.
De vacatures staan erin vermeld en ook onze Non-stop uren zijn beschikbaar!

Stem ook elke dag op HotrodRadio

Stemmen op HotrodRadio
Vergeet ook niet elke dag te stemmen op ons en help HotrodRadio. Klik op bovenstaand logo, dan bij TOP 50 op de groene knop en zoek ons logo. Klik daar ook op. In en uitgaande stemmen worden geteld.
Of klik op deze link: https://www.muziektop50.nl/?i=688
Reden genoeg om snel weer in te schakelen op HotrodRadio.
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet